Veliki skup

Veliki skup

Na naš mail je stiglo zanimljivo pismo iz sjedišta pčelarske federacije koje nas obavještava da su ostala još dva mjeseca do početka velikog i važnog skupa koji se održava u Beogradu. Evo i prevoda pisma.

Prijatelji Apimondije, imamo zadovoljstvo da vas informišemo da će Apimondija, zajedno sa Savezom pčelarskih organizacija Srbije SPOS, organizovati ApiEcoTech 2012. u beogradskoj dvorani Sava Centar od 18. do 20. februara. ApiEcoTech 2012. je prvo izdanje međunarodnog simpozijuma koji su Apimondia i SPOS posvetili ulozi tehnologije pčelarenja, zdravstvene zaštite pčela i okoline u kvalitetu pčelinjih proizvoda. Srdačno vas pozivamo da prisustvujete ovom simpoziju, a više informacija o događaju možete naći pristupom sljedećoj internet stranici: www.apiecotech2012.com

Na stranicama ćete naći atraktivni naučni program sa povoljnim cijenama za članarinu i smještaj, a zainteresovanim će biti omogućeno da osjete ukus srpske gostoljubivosti i tradicije kao i susrete sa lokalnim pčelarima i vidjeti kako oni upravljaju svojim pčelinjacima. U stvari, zajedno sa simpozijumom održaće se i četvrti Državni pčelarski sajam koji privlači između 6.000 i 8.000 posjetilaca iz više zemalja. Važni datumi su – slanje prijava do 15. decembra, rane kotizacije do 10. januara, hotelske rezervacije 19. januar, a online registracije do 13. februara naredne godine. Radujemo se Vašem dolasku u Beograd idućeg februara. Takođe vas podsjećamo da Apimondia ima uređen atraktivan raspored pčelarskih događaja širom svijeta. S poštovanjem, Rikardo Janoni-Sebastianini, glavni sekretar Apimondia.