Amblem SPOS-a

Amblem SPOS-a

Od Saveza pčelarskih organizacija Srbije dobili smo pismo koje, zbog posebnog značaja, prenosimo bez bilo kakvih izmjena i prilagođavanja našem mediju. Tekst pisma glasi:

Poštovani,

Završene su sve pripreme vezane za program predstojećeg Simpozijuma Svetske pčelarske organizacije APIMONDIA, koji će se održati u Beogradu, 18. i 19. februara 2012. godine.

Ovo je jedinstvean prilika, koja se neće ponoviti, da se dostojno predstavimo svetu, ne samo pčelari Srbije, već i čitavog regiona jugoistočne Evrope. Zato vas pozivamo da obavezno uzmete učešće, najmanje posetom Simpozijumu, a nadamo se i pisanjem svog rada koji biste prezentovali na ovom prestižnom naučno-stručnom Simpozijumu.

Simpozijum će biti prilika da mnogo novog naučimo na vrlo aktuelne teme, koje Simpozijum obrađuje. Stoga, ne propustite ovaj pčelarski spektakl, razmišljajte o njemu već sada, kako bismo pruženu nam šansu iskoristili.

Apimondia je poverila Savezu pčelarksih organizacija Srbije organizovanje ovog Simpozijuma, i mi smo učinili sve što je u našoj moći, da svim učesnicima, boravak u Beogradu učinimo posebno prijatnim, i da im sve sadržaje ponudimo po neverovatno pristupačnim cenama, maltene cenama koštanja.

Sve detalje možete pročitati u priloženom PDF dokumentu.

Vidimo se u Beogradu 18. februara 2012!

S poštovanjem,

Savez pčelarskih organizacija Srbije

APIECOTECH_Latinica_1308643917